Rss Feed


Jak uvařit thajské hovězí?

17. October, 2010 od Bobestom

Co budeme potřebovat?

-1balíček thajské mražené zeleniny

-300g hovězí svíčkové

-1sáček rýže

-5stroužků česneku

-2lžíce sojové omáčky

-2lžíce worcestrové omáčky

-2lžíce medu

-1kedlubna

-1/2 hlávky čínského zelí

-2lžičky rajského protlaku

-3lžíce oleje

-sůl a pepř

-zázvor

Postup:

1)Svíčkovou opláchneme, vysušíme a nakrájíme na nudličky. V míse je smícháme s worcestrovou omáčkou, pepřem a solí. Necháme odležet přes noc.

2)Oloupanou kedlubnu nakrájíme na nudličky. Na rozpálený olej vložíme maso a mícháme ho asi 5minut. Poté přidáme protlak a společně orestujem. Dále přidáme kedlubnu, nakrájený zázvor a thajskou zeleninovou směs. Opékáme asi 3minutky a přidáme nakrájené čínské zelí, sojovou omáčku, prolisovaný česnek a med.

3)Osolíme a vmícháme sáček (obsah sáčku pochopitelně) vařené rýže. Také lze použít například čínské nudle.

Share Button




Byl Vám tento článek užitečný? Zmiňte se prosím o něm na svém webu, na fóru nebo v diskuzi.
Adresa článku: http://howtodo.cz/jak-uvarit-thajske-hovezi-2/ :)
Děkujeme

Přidejte komentář »

Zatím bez komentářů.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>